Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g107g113kcal8.6g15g2.1g10.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5.6g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g339kcal21g30g15.2g21.4g
Valittu annoskoko118g170kcal10.5g15g7.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna59g85kcal5.3g7.5g3.8g5.4g
Arvot/100g100g144kcal8.9g12.7g6.4g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308