Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Maissi, pakaste (Spar) 200g3.7g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g14g34kcal2.1g1.3g2.1g0.1g
Makaroni, tumma 11g41kcal1.5g7.4g0.3g0.7g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Turun sinappi, mieto1.5g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g214kcal9g29.8g5.6g2.8g
Valittu annoskoko118g107kcal4.5g14.9g2.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna59g54kcal2.3g7.5g1.4g0.7g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.6g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735