Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)5.6g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%19g21kcal3.4g0.6g0.6g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali84g17kcal1.5g1.9g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g97kcal12.4g5.2g2.8g3.8g
Valittu annoskoko118g48kcal6.2g2.6g1.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna59g24kcal3.1g1.3g0.7g1g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.2g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837