Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 79g252kcal21.1g0g18.9g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g5.6g18kcal1.7g3.1g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g17g29kcal0.3g0.3g2.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g672kcal50.2g15.2g46.4g0.8g
Valittu annoskoko118g336kcal25.1g7.6g23.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g168kcal12.6g3.8g11.6g0.2g
Arvot/100g100g284kcal21.2g6.4g19.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658