Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 44g37kcal8g0g0.5g0g
Tomaatti, tuore9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli, tuore9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g13g7.5kcal0.5g0.9g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7.5g6kcal1g0.2g0.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 6.3g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.2g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia3.1g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g146kcal21.8g5.4g3.6g1.8g
Valittu annoskoko118g73kcal10.9g2.7g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna59g37kcal5.5g1.4g0.9g0.5g
Arvot/100g100g62kcal9.2g2.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469