Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale44g57kcal7.9g1g2.7g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras23g75kcal3.2g13.5g0.7g1.9g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 12g32kcal3.3g0g2.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)37g22kcal0.4g1.6g1.5g0.2g
Sinappi 2.2g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g377kcal29.8g32.8g14.2g4.2g
Valittu annoskoko118g189kcal14.9g16.4g7.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna59g94kcal7.5g8.2g3.6g1.1g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789