Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.6g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta57g206kcal7.4g40g1.2g2g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.2g28kcal0g0g3.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g19kcal2.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 2.1g6.7kcal0.2g1.3g0g0.2g
Lihaliemi laimennettu 5.2g1kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g605kcal20.2g85.2g18.8g4.8g
Valittu annoskoko118g302kcal10.1g42.6g9.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna59g151kcal5.1g21.3g4.7g1.2g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.1g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334