Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g42g92kcal7.7g0g6.9g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus20g69kcal2.8g0.1g6.3g0g
Herne kuivattu56g159kcal10.1g27.3g0.6g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g639kcal41.2g54.8g27.6g11.2g
Valittu annoskoko118g320kcal20.6g27.4g13.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna59g160kcal10.3g13.7g6.9g2.8g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23.2g11.7g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161