Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g28g81kcal2g14.1g2g0.8g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g7.8g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu16g41kcal4.8g0g2.3g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)31g12kcal0.5g2.5g0g0.4g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper18g10kcal0.1g2.5g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper3.1g3.4kcal0g0.1g0.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1.2g4.2kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g350kcal19.2g41.8g11.8g3.4g
Valittu annoskoko118g175kcal9.6g20.9g5.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna59g88kcal4.8g10.5g3g0.9g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.7g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362