Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)16g68kcal3.4g0.6g5.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 47g45kcal1.4g9.2g0.1g0.5g
Omena, keskikokoinen 200g6.2g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g13g34kcal3.6g0g2.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)6.2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.7g0.8g3g0g
Tonnikala öljyssä 5.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g390kcal21.4g22.8g23g1.2g
Valittu annoskoko118g195kcal10.7g11.4g11.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g98kcal5.4g5.7g5.8g0.3g
Arvot/100g100g165kcal9.1g9.7g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625