Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Fariinisokeri25g102kcal0g25g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5.6g19kcal1.3g2.5g1.2g0.6g
Pandan tumma suklaa 150 g8.8g47kcal0.4g4.6g2.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g13g66kcal1.2g6.6g3.9g0g
Mantelirouhe, 1 rkl6.3g36kcal1.3g0.3g3.2g0.7g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g1051kcal14.4g82.2g75.2g2.6g
Valittu annoskoko118g525kcal7.2g41.1g37.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna59g263kcal3.6g20.6g18.8g0.7g
Arvot/100g100g445kcal6.1g34.8g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773