Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.5g26kcal1g4.2g0.5g0.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Maitojauhe rasvaton 1.6g5.6kcal0.5g0.8g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)18g33kcal4.4g0g1.7g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g4.4g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g426kcal24g31.8g21.8g3.4g
Valittu annoskoko118g213kcal12g15.9g10.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna59g107kcal6g8g5.5g0.9g
Arvot/100g100g180kcal10.1g13.4g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253