Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Juusto, keskiarvo 9g33kcal2.3g0g2.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 3.9g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g190kcal11g8.4g11.2g3.8g
Valittu annoskoko118g95kcal5.5g4.2g5.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna59g47kcal2.8g2.1g2.8g1g
Arvot/100g100g80kcal4.6g3.6g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378