Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)39g12kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 7.8g13kcal0.6g0.3g1g0.2g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g11g23kcal1.1g4.1g0.3g0.8g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g121kcal4.4g14.6g4.8g3g
Valittu annoskoko118g60kcal2.2g7.3g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna59g30kcal1.1g3.7g1.2g0.8g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568