Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä7.8g8.6kcal0.6g1.4g0g0.6g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g13g12kcal1g1.8g0.1g1g
Paistijauheliha nauta 5%31g40kcal6.5g0g1.6g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g191kcal17.8g13.2g7.4g5g
Valittu annoskoko118g96kcal8.9g6.6g3.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna59g48kcal4.5g3.3g1.9g1.3g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.6g3.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886