Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)19g13kcal2.9g0g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g22g7.3kcal0g1.5g0.1g0.4g
Kurkku, tuore11g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli, tuore 5.4g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokajogurtti Valio22g19kcal1g1.1g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 23g57kcal1.7g9.9g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g222kcal12.2g30.4g4.8g3.4g
Valittu annoskoko118g111kcal6.1g15.2g2.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna59g56kcal3.1g7.6g1.2g0.9g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358