Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g19g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g15g14kcal0.7g2.5g0.1g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g15g14kcal0.9g2.3g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow15g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g126kcal9.6g13.6g3.4g0g
Valittu annoskoko118g63kcal4.8g6.8g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna59g31kcal2.4g3.4g0.9g0g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.7g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151