Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.5g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.8g0.4g1.1g
Sokeri 27g110kcal0g27.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g3.9kcal0g0.8g0g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 16g6.2kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen32g11kcal1.1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g609kcal9.2g107g14.6g3g
Valittu annoskoko119g305kcal4.6g53.5g7.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna59g152kcal2.3g26.8g3.7g0.8g
Arvot/100g100g257kcal3.9g45.1g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154