Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 8.3g27kcal0.9g5g0.2g0.8g
Vehnäjauho, sunnuntai25g86kcal2.9g17.4g0.5g0.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)15g56kcal2.1g8.3g1.2g1.7g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g36g30kcal0.4g6.6g0.1g0.7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g15g112kcal0g0g12.4g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g732kcal12.8g101.4g28.8g7.8g
Valittu annoskoko118g366kcal6.4g50.7g14.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna59g183kcal3.2g25.4g7.2g2g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099