Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g2.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Punaviini7.3g5.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g155kcal12.8g6.6g7.2g2.4g
Valittu annoskoko119g78kcal6.4g3.3g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna59g39kcal3.2g1.7g1.8g0.6g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608