Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.7g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt55g25kcal1.8g2.6g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g26g22kcal0.3g4.8g0.1g0.5g
Ruokosokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g326kcal10.8g49g8.8g2.2g
Valittu annoskoko119g163kcal5.4g24.5g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g82kcal2.7g12.3g2.2g0.6g
Arvot/100g100g137kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826