Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g44g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g105kcal8.8g0g7.9g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g18g61kcal3.2g10.3g0.7g1.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g18g28kcal0.1g1.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g423kcal25.2g29g22.8g2.4g
Valittu annoskoko119g212kcal12.6g14.5g11.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna59g106kcal6.3g7.3g5.7g0.6g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.2g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720