Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g23g77kcal3.7g14.5g0.5g1.4g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g36g32kcal7.1g0g0.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g13g7.7kcal0.1g1.9g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g23g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g318kcal23.8g36.6g8.4g3.4g
Valittu annoskoko119g159kcal11.9g18.3g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna59g80kcal6g9.2g2.1g0.9g
Arvot/100g100g134kcal10g15.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885