Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Nakki, keskiarvo 24g56kcal2.8g0.3g5g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g60g18kcal0.9g2.7g0.2g1.5g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g16g7.2kcal0g1.8g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g16g26kcal0.3g0.6g2.4g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g229kcal8.2g11.4g16.4g3g
Valittu annoskoko119g115kcal4.1g5.7g8.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna59g57kcal2.1g2.9g4.1g0.8g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966