Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)19g66kcal2.5g12.3g0.5g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow38g30kcal1.6g4.9g0.3g1.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g24g26kcal0.7g0.8g2.3g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g392kcal23.8g36g16.6g4.6g
Valittu annoskoko119g196kcal11.9g18g8.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna59g98kcal6g9g4.2g1.2g
Arvot/100g100g165kcal10g15.2g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390