Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g13g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Flora Vanilla 12%9g18kcal0.4g1.5g1.1g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g10g56kcal0.6g5.7g0.4g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g19g6.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g677kcal15.6g91.8g21.6g3.2g
Valittu annoskoko119g339kcal7.8g45.9g10.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna59g169kcal3.9g23g5.4g0.8g
Arvot/100g100g286kcal6.6g38.7g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868