Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Lanttu 21g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Soijarouhe, tumma, 30g5.2g17kcal2.6g1.6g0g0.3g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.6g3.7kcal0g0.4g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g122kcal8g15g3g4.2g
Valittu annoskoko119g61kcal4g7.5g1.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna59g31kcal2g3.8g0.8g1.1g
Arvot/100g100g51kcal3.4g6.3g1.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304