Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio31g88kcal0.8g1.1g8.8g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 30g88kcal0.4g1.9g8.9g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 13g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hunaja 2g6.7kcal0g1.6g0g0g
Sinappi (teollinen)1.6g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Anjovis-filee, 1 kpl9g20kcal0.9g1.3g1.2g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 9g2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g436kcal5.2g16.2g38g2.2g
Valittu annoskoko119g218kcal2.6g8.1g19g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g109kcal1.3g4.1g9.5g0.6g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.8g16g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171