Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g63g72kcal13.8g0g1.6g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%31g27kcal0.3g1.4g2.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.1g5kcal0.3g1g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g19g21kcal0.6g1.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g304kcal30g7.2g16.8g0g
Valittu annoskoko119g152kcal15g3.6g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna59g76kcal7.5g1.8g4.2g0g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393