Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 6.3g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty38g53kcal1.9g10.5g0.3g1.3g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g194kcal10.8g26.6g4.4g4.8g
Valittu annoskoko119g97kcal5.4g13.3g2.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna59g49kcal2.7g6.7g1.1g1.2g
Arvot/100g100g82kcal4.5g11.2g1.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753