Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]19g63kcal2.2g0g6.9g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g271kcal9.2g4.8g25g1.2g
Valittu annoskoko119g136kcal4.6g2.4g12.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g68kcal2.3g1.2g6.3g0.3g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272