Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g3.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.6g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0.8g
Vehnänalkio 0.8g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki58g32kcal4.9g2.9g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss16g5.3kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g218kcal20.6g15.2g8g3.4g
Valittu annoskoko119g109kcal10.3g7.6g4g1.7g
Annoskoko puolitettuna59g55kcal5.2g3.8g2g0.9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983