Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g39g145kcal5.5g28.1g1.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Katkarapu pienet (pirkka)28g19kcal4.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g442kcal23.2g58.6g12.4g2.2g
Valittu annoskoko119g221kcal11.6g29.3g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g111kcal5.8g14.7g3.1g0.6g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886