Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 6.5g19kcal1.2g0.2g1.6g0g
Tomaatti 10g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Makaroni, tumma 16g56kcal2.1g10.3g0.5g0.9g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 3.1g12kcal1.2g1.4g0.1g0.3g
Atria kevyt jauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Sipuli 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g286kcal18.4g26.4g11g3.2g
Valittu annoskoko119g143kcal9.2g13.2g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna59g72kcal4.6g6.6g2.8g0.8g
Arvot/100g100g121kcal7.8g11.1g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964