Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)9g8kcal0.1g0.3g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Aurajuusto9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g113kcal6g3.4g7.6g2.4g
Valittu annoskoko119g56kcal3g1.7g3.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g28kcal1.5g0.9g1.9g0.6g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.4g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251