Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Herkkusieni 4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Bambunverso 6.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g4.7g7.9kcal0.1g0.4g0.7g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.7g1.8kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kookoskerma, kara9g23kcal0.4g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g110kcal6.8g3.4g7g1.2g
Valittu annoskoko119g55kcal3.4g1.7g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna60g28kcal1.7g0.9g1.8g0.3g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768