Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)35g39kcal8.1g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 18g6.4kcal0.8g0.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Herkkusieni 5.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g5.6g4.7kcal0.2g1.1g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g2.1g1.5kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g153kcal19.6g6.8g5g2.2g
Valittu annoskoko119g76kcal9.8g3.4g2.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g38kcal4.9g1.7g1.3g0.6g
Arvot/100g100g64kcal8.2g2.9g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375