Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g7.5g30kcal0.2g1.5g2.6g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g10g25kcal1.1g0.3g2.2g0.2g
Chilikastike original, Felix15g13kcal0.3g2.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Paprika punainen 65g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Chili mausteseos, Old El Paso1.5g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g160g352kcal19.2g4.2g28.8g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaton 50g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g1308kcal55.4g103.8g70.4g17.8g
Valittu annoskoko1180g654kcal27.7g51.9g35.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna590g327kcal13.9g26g17.6g4.5g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030