Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g502g698kcal95.4g0g35.1g0g
Korppujauho 63g230kcal6.6g47g0.6g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)157g55kcal3.8g7.4g0.8g4.1g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g2401kcal248g116.2g101.6g17.2g
Valittu annoskoko1180g1201kcal124g58.1g50.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna590g600kcal62g29.1g25.4g4.3g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628