Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 220g220kcal5.6g0.8g21.1g3.9g
Pekoni, paistettu 160g824kcal26.3g0g81.1g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti100g280kcal3.4g5.6g27g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.2g2.8g0.1g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Kasvisliemi laimennettu 200g19kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Lihaliemi laimennettu 200g38kcal0g6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g5312kcal84.8g44.6g531.8g8g
Valittu annoskoko1180g2656kcal42.4g22.3g265.9g4g
Annoskoko puolitettuna590g1328kcal21.2g11.2g133g2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165804