Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu314g1130kcal37.7g222.8g6.6g0g
Kananmuna kuoreton 414g591kcal51.8g1.2g42.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g50g32kcal1.8g0.1g12.6g0g
Sokeri 126g510kcal0g125.4g0g0g
Voi 75g546kcal0.9g0.3g61.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.2g0g
Appelsiini, kuorittu 163g77kcal0.9g14.5g0.5g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g6020kcal187.8g730.8g273.2g6.8g
Valittu annoskoko1180g3010kcal93.9g365.4g136.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna590g1505kcal47g182.7g68.3g1.7g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429