Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g906kcal1.5g0.5g101.5g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 46g93kcal5.9g0.1g7.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.6g1.9g5.7g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Raparperi 167g56kcal1.1g9.2g0.2g2.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 167g64kcal0.3g13.6g0.1g2.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g45kcal0.4g9.9g0.4g0g
Sokeri 33g135kcal0g33.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g167g583kcal23.3g93.2g12.5g16.6g
Voi 83g604kcal1g0.3g67.7g0g
Sokeri 53g216kcal0g53g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 83g286kcal8.5g58.3g1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g7725kcal117.4g926.8g386g60.2g
Valittu annoskoko1180g3863kcal58.7g463.4g193g30.1g
Annoskoko puolitettuna590g1931kcal29.4g231.7g96.5g15.1g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790