Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g248g149kcal24.8g10.7g0.7g0g
Sokeri 422g1714kcal0g421.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 219g312kcal27.3g0.7g22.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 194g665kcal19.7g135.6g2.3g6.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36g132kcal6.6g3.9g7.8g10.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g447kcal0g0g49.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g6932kcal156.8g1168.8g165.8g35.4g
Valittu annoskoko1180g3466kcal78.4g584.4g82.9g17.7g
Annoskoko puolitettuna590g1733kcal39.2g292.2g41.5g8.9g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920