Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 21g16kcal2.8g0.2g0.1g1.4g
Vehnälese 34g77kcal4.5g5.2g1.5g12.6g
Ruislese 29g80kcal4.3g7.4g1.2g11.1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g84g311kcal11.8g46.2g6.7g9.2g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)252g882kcal30.2g173.9g4.8g12.6g
Vehnäjauho puolikarkea 336g1153kcal34.2g235.2g4g11.8g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g5062kcal175.6g943g36.6g117.4g
Valittu annoskoko1180g2531kcal87.8g471.5g18.3g58.7g
Annoskoko puolitettuna590g1265kcal43.9g235.8g9.2g29.4g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948