Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1220g8781kcal12.2g12.2g975.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1220g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2073g8415kcal0g2071.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2439g8537kcal85.4g1975.6g24.4g73.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten366g1207kcal86g164.6g76.8g40.2g
Leivinjauhe 81g143kcal4.2g30.7g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g41g163kcal0g40.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 894g1276kcal111.8g2.7g91.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g732g2927kcal0g731.7g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten122g402kcal28.7g54.9g25.6g13.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen407g2927kcal4.1g4.1g325.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 407g185kcal12.2g19.5g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g69924kcal689.2g10214.6g3050.8g254.4g
Valittu annoskoko10000g34962kcal344.6g5107.3g1525.4g127.2g
Annoskoko puolitettuna5000g17481kcal172.3g2553.7g762.7g63.6g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002