Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 110g360kcal11.2g73g1.2g3.7g
Herne 133g92kcal6.7g12.5g0.5g4.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 127g25kcal0.9g3.8g0.1g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g333g68kcal2g12.7g1g4.7g
Maissi, purkki Rainbow105g63kcal2g10g1.6g0g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 33g76kcal4.7g0.6g6g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 333g307kcal52.7g8.3g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2364g2001kcal161.4g244.6g34.2g30.6g
Valittu annoskoko1182g1000kcal80.7g122.3g17.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna591g500kcal40.4g61.2g8.6g7.7g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221