Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g351g316kcal5.3g21g22.8g7g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g351g158kcal5.3g26.3g3.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g263g302kcal42.1g5g13.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g219g241kcal50.4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2366g2033kcal206.2g104.6g86.6g14g
Valittu annoskoko1183g1017kcal103.1g52.3g43.3g7g
Annoskoko puolitettuna592g508kcal51.6g26.2g21.7g3.5g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961