Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g150g918kcal31.7g10.4g83.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g50g5kcal0.7g0g0.3g42.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Voi 13g97kcal0.2g0.1g10.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g10g61kcal2.1g0.7g5.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g3.4g0.3kcal0.1g0g0g2.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.6g5.9kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2366g6735kcal203g65.6g633.4g106.6g
Valittu annoskoko1183g3367kcal101.5g32.8g316.7g53.3g
Annoskoko puolitettuna592g1684kcal50.8g16.4g158.4g26.7g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597