Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g351g280kcal59.6g3.5g3.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)351g88kcal3.5g19.3g0g4.9g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Apetit vihannessekoitus annos 250g219g77kcal5.9g10.3g1.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)88g53kcal0.9g3.9g3.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa88g263kcal20.2g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2366g1568kcal182.4g82.4g57g12.8g
Valittu annoskoko1183g784kcal91.2g41.2g28.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna592g392kcal45.6g20.6g14.3g3.2g
Arvot/100g100g66kcal7.7g3.5g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99782