Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 225g253kcal47.5g0g6.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 315g134kcal30.9g1.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)306g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2367g1075kcal168.8g57.6g17.4g19.8g
Valittu annoskoko1184g538kcal84.4g28.8g8.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna592g269kcal42.2g14.4g4.4g5g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361